Sponsered Post – Esprit Tops Blog

30 mrt

Het merk Esprit; Wie kent het nu niet? Iedereen heeft vast wel eens in een winkel van Esprit rondlopen of wat van Esprit gedragen.. Nou heeft Esprit wat nieuws, namelijk een blog.. En niet zomaar een blog, een blog over de tops van hun merk.. Ja me like..!! Op de blog vind je namelijk allerlei artikelen over tops van Esprit zelf.. Wat is in, hoe kun je ze combineren.. Super handig! Ook staan er bij de artikelen leuke plaatjes en laten ze de kleding die genoemd word ook zien!

Afbeelding 1

De site zelf vind ik er echt super leuk uitzien.. Lekker fris kleur, overzichtelijk en makkelijk zoeken.. Rechts staan de laatste 4 artikelen en daarboven kun je klikken en kom je in de webshop.. Verder staan er nog 3 koppen; Effen, Patroon en Print.. Als je op 1 van deze 3 klikt krijg je daarna alle artikelen te zien die te maken hebben met dat kopje! Handig!

Verder kwam ik er nu ook achter dat Esprit sport tops/kleding verkoopt.. Wist ik helemaal niet..!! Zo hebben ze een Wellness Collection.. Deze collectie staat voor eerste klas Yogamode.. Enn hiermee steunen ze ook nog eens het goede doel..!! In de Wellness Collection zit namelijk het shirt ‘Charity’.. Voor elke keer dat dit shirt verkocht word gaat er 10 euro naar de hulp organisatie ‘Every Mother Counts’ De verkoop van de shirts draagt dus een steentje bij aan het terug dringen van de sterfte van vrouwen tijdens de bevalling!

Klik & Klik als je de artikelen over de sportkleding wilt lezen..

112ES1K050_039-200x300

De artikelen zijn super leuk om te lezen en je kunt er leuke inspiratie vandaan halen! Super handig als je die ene top erg leuk vind maar niet goed weet hoe je hem moet combineren! Maar ook gewoon leuk om op de hoogte te blijven van de laatste trends!

Kenden jullie de esprit tops blog al?

Liefs

2 Reacties naar “Sponsered Post – Esprit Tops Blog”

 1. Beauty Koning 30 maart 2013 bij 21:47 #

  Fijn artikel over Esprit! Ik wist niet dat ze ook nog sportkleding verkochten, eigenlijk nooit over nagedacht. Leuk! 😀

 2. Rosie 31 maart 2013 bij 16:19 #

  Ziet er wel goed uit, toch is ESPRIT kleding nooit echt mijn stijl..

  Als je het leuk vind, ik organiseer vandaag een linkparty op mijn blog. Dit houdt in dat je reclame mag maken voor de 3 leukste artikelen die je afgelopen week geschreven hebt inclusief een foto en een link naar jou site! Super leuk toch :D! Zou het leuk vinden als je mee zou doen!

  Fijne Pasen!
  Liefs van Rosie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: