Dagje sportief doen met Jubal

7 Mrt

Het is al weer eventjes geleden, maar ik vond het wel leuk om der wat over te schrijven. Het wachten was alleen op de foto’s… Maaar die zijn binnen, of het eerste deel.

Zaterdag 19 februarie *yup zo ongeveer 3 weken geleden* deden wij met een select groepje van Jubal mee, aan de showkorpsen sportdag, die georganiseerd was door Advendo in Sneek. We verzamelden om kwart voor 8 bij het Jubalgebouw, waar we rond half 9 vertrokken. Met 4 auto’s kachelden wij richting Sneek en rond half 10 kwamen we bij de sporthal in Sneek aan. Daar allemaal omkleed, in onze speciaal gedrukte shirt *dames roze en heren zwart* en wachten tot we konden beginnen.

Groepsfoto

We speelden met 2 teams. Een heren team en een dames team. Wij als dames mochten als eerst, wat een groot succes was. We wonnen met 2 – 0. Goed begin van de dag dus. Daarna mochten onze heren en brachten het er ook goed vanaf. De 1ste ronde waren 4 wedstrijden, helaas wonnen wij er maar 1.. Hierna gingen we naar de 2e ronde, dit waren weer 4 wedstrijden. Helaas allemaal verloren. Gelukkig waren de mannen *We moesten tegen alleen maar mannen op 1 team na* bijna allemaal erg sportief, en deden erg leuk tegen ons met het spelen. En op een gegeven moment, hadden we zelfs andere teams op de tribune’s die voor ons waren en ons met volle borst toezongen! We hebben ontzettende lol gehad!

aan de winnende hand

Onze heren brachten het er gelukkig wat beter van af, en wonnen iets meer! Daarna moest er nog om de 1e en 2e prijs gespeeld worden. Dit waren geen van onze teams, dus konden we heerlijk toekijken, hoe Pasveer en Advendo elkaar afmaakten. Met de nodige inzet van wat leuke liedje ala, ik ben een zwollenaar, van voor naar achter was het een geslaagde middag. Hierna gingen we douchen omkleden en optutten.. Savonds gingen we met z’n allen eten in het Advendo gebouw en hierna was er een dik feest. Waar we nog weer vrolijk verder gingen op de dansvloer, met wat drankjes en wat romances. Rond half 12 zijn we richting de auto’s gegaan en reden we weer terug *met ontzettende spierpijn* naar zwolle! Het was echt een super geslaagde dag en hebben leuke contacten opgedaan.

Wedstrijd kijken

Ooohh ennee, de kerels zijnEnn dan nu nog ff een paar fotootjes.. Enjoy.

Westrijdje spelen

Wissels

Wissels van de kerels

Xox

Advertenties

Eén reactie to “Dagje sportief doen met Jubal”

  1. Kalypso 8 maart 2011 bij 22:30 #

    Wat leuk zo’n sportieve middag. Leuke foto’s.
    Liefs, xxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: