Optreden Aire sur la Lys!

8 Sep

Afgelopen zondag was het zover, een optreden in Aire sur la lys, oftoewel, Viva la France!
Om half 8 sochtends in de bus gestapt en naar een keertje wc pauze om kwart over 12 aangekomen in Aire sur la lys! Om 1 uur moesten we ons melden, maar aangezien de optocht pas om 3 uur zou beginnen konden we tot kwart over 2 wat voor onzelf doen! Het was heerlijk weer, dus we hebben lekker in de zon gezeten! Om kwart over 2 allemaal in uniform en warm gespeeld! Om 3 uur stonden we klaar voor de optocht, maar helaas duurde t wat langer en vertrokken we rond half 4. De optocht was echt zwaar waardeloos, stukje lopen 10 minuten stil staan, stukje lopen 5 minuten stil staan! Men daar word je ontzettend moe van! Rond half 6 kwamen we op het drukke gedeelte, hier stonden echt super veel mensen aan de kant! Dat geeft toch wel een kick! Daarna moesten we nog even een presentatie achtig iets geven op een groot plein. Naar daar 3 nummers gespeeld te hebben, snel weer richting het gebouw. Hier snel omgekleed en allemaal weer in de bus richting huis! Helaas had onze buschaufeur haast, en konden we onderweg alleen even 5 minuten stoppen om naar de wc te gaan en broodjes/snacks te kopen. Normaal gaan we lekker MacDracken.. Rond kwart voor 11 waren we bij houten in de buurt en werd onze buschauf afgewisseld, hij was te lang van huis geweest ofzo, en mocht ons niet verder rijden. Nadat meneer, met de andere meneer gewisseld had, weer verder en om kwart voor 12 waren wij weer terug! Snel de bus uit laden en naar huis toe!

Het was al met al niet zo’n tof optreden, maar het eind maakte een boel goed! Ook in de bus was het heel erg gezellig dus dat scheelt ook behoorlijk met zo’n lange reis!
Nu dan even wat foto’s om t niet allemaal te tekst te laten lijken!

Lekker relaxen in de zon!Netjes opgevouwen jasjes, tijdens t warm spelen of het voetballen van de jongens!Aan het warm spelen.Tijdens de optocht
En het laatste stukje van de optocht!

Van de week staan der weer 2 optredens opt programma, zaterdag Frederiksoord en zondag weer naar Frankrijk! Dus dat word weer een heerlijk muzikaal weekeind!

xox

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: